Prihlásenie
Zlatá slivovica kóšer je jedinečný nápoj, ktorý vznikol tradičnými výrobnými postupmi v spojení s prísnymi pravidlami zástupcov americkej Orthodox Union. RUDOLF JELÍNEK pre vás necháva tento skvost ešte päť rokov zrieť, čím dosahuje tej najvyššej možnej kvality ovocného destilátu.
Slivovica pod značkou Rudolf Jelínek je nesmierne populárna alebo u mužov, alebo u žien. Slivovica sa vyrába zo slivkového kvasu, ktorý sa destiluje na trojstupňovej pálenici spolu s kôstkami. Tento destilát sa po destilácií a filtrácií následne necháva zrieť v dubových sudoch aby získal zlatistú farbu.
Slivovica pod značkou Rudolf Jelínek je nesmierne populárna alebo u mužov, alebo u žien. Slivovica sa vyrába zo slivkového kvasu, ktorý sa destiluje na trojstupňovej pálenici spolu s kôstkami.
Produkt, vyrobený z čistého kvalitného slivkového destilátu. V spojení tradičnej a modernej technológie vzniká z najlepších odrôd slivovica, s krásnou výraznou vôňou a jedinečnou čistou chuťou po slivkách. Pravý destilát s obsahom alkoholu 50% a s atraktívnym dizajnom balenia tvorí spojenie, ktoré ocenia najmä znalci. Slivovicu podávame pri teplote +10 ° C a s kúskom ovocia.
Slivovica pod značkou Rudolf Jelínek je nesmierne populárna alebo u mužov, alebo u žien. Slivovica sa vyrába zo slivkového kvasu, ktorý sa destiluje na trojstupňovej pálenici spolu s kôstkami.
Špecialita vyrábaná už viac ako 100 rokov podľa starých osvedčených receptúr. Produkt vás zaujme nielen chuťou, ale i arómou. Veľmi populárna na Slovensku a Českej republike.
Slivovica pod značkou Rudolf Jelínek je nesmierne populárna alebo u mužov, alebo u žien. Slivovica sa vyrába zo slivkového kvasu, ktorý sa destiluje na trojstupňovej pálenici spolu s kôstkami. Tento destilát sa po destilácií a filtrácií následne necháva zrieť v dubových sudoch aby získal zlatistú farbu.
Gazdovská Slivovica Extra je veľmi obľúbená liehovina s vôňou prírodných sliviek a navyše slameno-žltou farbou.
Produkt, vyrobený z čistého kvalitného slivkového destilátu. V spojení tradičnej a modernej technológie vzniká z najlepších odrôd slivovica, s krásnou výraznou vôňou a jedinečnou čistou chuťou po slivkách. Pravý destilát s obsahom alkoholu 50% a s atraktívnym dizajnom balenia tvorí spojenie, ktoré ocenia najmä znalci. Slivovicu podávame pri teplote +10 ° C a s kúskom ovocia.
Slivovica pod značkou Rudolf Jelínek je nesmierne populárna alebo u mužov, alebo u žien. Slivovica sa vyrába zo slivkového kvasu, ktorý sa destiluje na trojstupňovej pálenici spolu s kôstkami.
Špecialita z kvalitného ovocia z južných Čiech sa vyrába v historickej pálenici v Blatné pod dohľadom majstra destilatéra Václava Šitner. Inšpiráciou pre jeho vznik je pôvodná receptúra z čias založenia liehovaru Františkom Hildprandtem. Destilát vyzrieval v dubových sudoch po dobu minimálne 1 roka.
Slivovica je destilovaný alkoholický nápoj, obľúbený v strednej Európe v Poľsku, na slovenských a na Balkáne, v Českej republike hlavne na Morave (Slovácko, Luhačovickej Zálesí a Valašsko). Pôvod je ale sporný a vedie k problému o ochrannej označenia pôvodu. Vyrába sa napríklad zo sliviek, durancií či lepotice.
Goral Slivovica je najviac predávaný produkt od značky Goral.
Táto jedinečná slivovica bola vyrobená v tradičnom rodinnom ovocnom liehovare Žufánek podstivou trojnásobnou destiláciou veľmi ostražitou selekciou tých najlepších odrôd sliviek.
Produkt, vyrobený z čistého kvalitného slivkového destilátu. V spojení tradičnej a modernej technológie vzniká z najlepších odrôd slivovica, s krásnou výraznou vôňou a jedinečnou čistou chuťou po slivkách. Pravý destilát s obsahom alkoholu 50% a s atraktívnym dizajnom balenia tvorí spojenie, ktoré ocenia najmä znalci. Slivovicu podávame pri teplote +10 ° C a s kúskom ovocia.
Špičkový tradičný destilát z odrody sliviek Bystrická pochádzajúcich spod Vihorlatu. Citlivo destilovaná, aby si zachovala všetky chute a vôňu.